Інтер’єр трикімнатної квартири: з чого почати і як реалізувати.

Інтер’єр трикімнатної квартири: з чого почати і як реалізувати.

Інтер’єр трикімнатної квартири — роздолля для фантазії та креативу власників житла. Попереду нелегка праця — перетворити будинок на затишне гніздечко, куди захочеться повертатися знову. Так важливо ретельно опрацювати інтер’єр, враховуючи непримітні на перший погляд тонкощі. Заглибитися в цю тему можна самостійно: вивчити предметну літературу, переглянути відео-ролики на YouTube, ознайомитися з тематичними сайтами. І попри вивчення «мат-частини» буде складно передбачити можливі нюанси, не маючи практичного досвіду. Людина може мати дві вищі освіти, але завалитися на практиці, оскільки тільки накопичений досвід робить із випускників вишів фахівців.

Дизайн інтер’єру трикімнатної квартири — щоразу своєрідне і багатогранне завдання з облаштування домашнього простору.

Яке ж стильове рішення вибрати для ремонту трикімнатної квартири?

Попри заїждженість, стиль сучасної класики утримує позицію найбільш затребуваного. Це обумовлено притаманною стилю лаконічністю і не нав’язливістю. З огляду на те, що ремонт трикімнатної квартири роблять далеко і надовго, перебір зі стильовим оформленням може чинити гнітючий вплив надалі. Тому монохромність не така вже й нудна, якщо вміло користуватися аксесуарами і розставляти акценти. Наявність у 3-кімнатній квартирі дизайнерських речей на тлі мінімалізму, підкреслить вишуканий смак господаря.

Не виключена комбінація стилів у квартирному просторі. У цьому випадку допомога дизайнера життєво необхідна, інакше результатом стане розчарування.

Вдалим поєднанням стане союз стилю лофт з класичними меблями та аксесуарами 20-х років — дорого, складно, але результат здивує навіть найдосвідченішу публіку.

Інтер'єр трикімнатної квартири: з чого почати і як реалізувати.
Інтер'єр трикімнатної квартири: з чого почати і як реалізувати.

Інтер'єр трикімнатної квартири: з чого почати і як реалізувати.

Щільне сплетіння хай-тека і мінімалізму — прагматичне і доступне поєднання.

Перш ніж приступити до ремонту, власникам квартири належить подбати про:

  1. Задум інтер‘єру;
  2. Кольорову гаму;
  3. Деталях декору;
  4. Предмети меблів;
  5. Аксесуарах.

Далі визначтеся, які завдання вирішить обраний стиль інтер’єру трикімнатної квартири:

  • Зорове збільшення площі;
  • Підсвічування робочих зон;
  • Концентрація уваги на окремих деталях;
  • Зонування;
  • Взаємодія кольору і світла.

Цей перелік нескінченний, довжина списку залежить тільки від цілей і фантазії.

Не бійтеся своїх думок, озвучуйте пропозиції та побажання дизайнерам, які, виходячи з практичності та технічних характеристик, допоможуть підібратися до єдино вірного рішення.

При створенні проєкту важливими є дрібниці — фотокартки сім’ї, малюнки та вироби дітей, книжкові полиці, етажерки для квітів. Ці нюанси допоможуть надати обраному стилю індивідуальності. Комфортною трикімнатну квартиру робить не стільки інтер’єрні рішення, скільки наповнення. Домашні речі, милі серцю дрібниці, з якими немає бажання розлучатися.

Облаштовуючи квартиру, пам’ятайте, що крім краси, мета дизайну інтер‘єру — функціональність.

Наші дизайнери пропускають через себе кожен інтер’єр, щоб домогтися чудового результату, що задовольняє очікування клієнта. Звертайтеся, будемо раді спільно створити дизайн інтер‘єру трикімнатної квартири з вашої мрії!

Теги:

  • стиль лофт
  • дизайн інтер’єру
  • сучасна класика
  • мінімалізм